Leverings voorwaarden

Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad binnen 10/14  werkdagen leverbaar in heel Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). 

Indien bij bestelling reeds een afwijkende levertijd wordt overeengekomen geldt deze bepaling niet..

Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden zullen op de maandag er op volgend verwerkt worden.

Sommige producten hebben echter een levertijd en worden daarom ook in overleg met de klant geleverd. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke niet door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie.

Verzendkosten zie bij productomschrijving.

Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is dient u dit uiterlijk 24 uur vooraf kenbaar te maken.
Wanneer deze regel niet wordt nagekomen zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

Indien de bezorgdienst er om vraagt dient u zich te kunnen legitimeren.
Topaircon is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Het afleveradres is uw woonadres, tenzij u een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.

U dient binnen 24 uur uw bestelling op juistheid te controleren en eventuele fouten (kleur, maatvoering
aansluitingen, type, beschadigingen) aan ons te melden. Bij voorkeur schriftelijk,en met foto's  via email. info@topaircon.eu

 

Annulering

Indien na 5 dagen (7 dagen voor internationale klanten) nog geen betaling is ontvangen en koper niet reageert op onze email zal de bestelling uit ons bestand worden verwijderd.
De opdracht zal door ons pas behandeld worden nadat de betaling is voldaan tenzij anders is overeengekomen.

Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website.

De overeenkomst vind plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt.

De administratie van Topaircon.eu geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan ons verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door ons verrichte leveringen. topaircon.eu erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

Alle vermelde prijzen zijn vermeld in euro`s.

De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van topaircon.eu en vervalt op het moment van aflevering aan u.

Recht van retour (afkoelingsperiode)
Als consument heeft u recht op een zogenaamde afkoelingsperiode. Dit houd in dat u recht heeft binnen 14 werkdagen, zonder opgave van reden uw bestelling kunt retourneren. Kosten van verzending zijn voor rekening klant.
Recht van retour geldt niet voor speciale bestellingen en alleen voor voorraadartikelen, nieuw en ongeschonden in de originele verpakking.
Uitzondering zijn "maatwerk" bestellingen. Voor alle "speciale" bestellingen wordt duidelijk vooraf aangegeven dat deze niet retour of geannuleerd kunnen worden. Voor de overige retouren geldt, reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terug betaald, minus eventuele porto- en administratiekosten.Voor zakelijke aankopen is deze regeling niet van toepassing.

Topaircon.eu houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door u aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan ons.
Wij zullen uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.uitgezonderd voor transport